Ebből az alapkönyvből kiderül, hogyan lehet otthon több mint 40 féle, olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzá illő szószokat is elkészíteni. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínját-bínját. Apró durumtészták, tojásos metéltek, töltött tészták, gnocchik, gombócok és klasszikus magyar tészták formálódnak a kezünk alatt. Sőt, színezünk, ízesítünk, zöldfűszerrel rétegezünk és finomakat eszünk. A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezután otthon könnyedén elkészíthetők. A könyvben olvashatsz a különböző tészták kialakulásának mesés történetéről, az olasz és magyar hagyományokról, valamint a tésztaformázást megelőző minden fontos tudnivalóról is.
Ha szereted a tésztát, és szívesen elkészítenéd te magad, akkor ez a te könyved!