Gyorsaság, megbízhatóság, pontosság. Közel 7000 elégedett ügyfél.

Szállítási és fizetési feltételek

A szállítás módjai

Termékeink csomagolásának és szállításának logisztikáját a CSI-MI ’03 Betéti Társaság végzi.

(CSI-MI ’03 Betéti Társaság, továbbiakban: CSI-MI ’03 Bt., cím: 2040 Budaörs, Baross köz 6., cégjegyzékszám: 13-06-049620)

A szállítás és az átvétel módjai a következők lehetnek:

1. Személyes átvétel több mint 500 GLS CsomagPonton

Személyes átvételre és fizetésre lehetőség van a GLS CsomagPont az ország 270 településén megtalálható több mint 500 átvételi pontján (hírlapárusok, benzinkutak, üzletek). Ha ezek valamelyikén kívánja átvenni az árut, a szállítási díj előre fizetés esetén 1400 Ft, utánvét esetén 1900 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 500 Ft-os költsége fizetendő. A választható átvételi pontok listája ITT található. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre átutalással, bankkártyával vagy a helyszínen, készpénzben, csomagponttól függően bankkártyával. Várható szállítási idő: 1-3 munkanap. 

A GLS CsomagPonton, a csomag átvételére 5 nap áll rendelkezésre, átvétel hiányában a GLS a harmadik munkanapon ismételt értesítőt küld. Ha valaki ez idő alatt nem veszi át, és azt visszaszállítják nekünk, kétszeres szállítási díj ellenében küldjük ki újra a pontra.

2. Futárszolgálat – csak belföldre

A könyveknek várható szállítási határideje futárszolgálattal 1 munkanap.

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a GLS fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő munkanapon 8-17 óra között. Ha a már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül a GLS honlapját (https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes), ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldik Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott munkanapokon 8 és 17 óra között való kiszállítást vállal. Ha szűkebb időtartamot szeretne tudni, az értesítő e-mailben kiküldött telefonszámon jelezheti közvetlenül a GLS-nek. Várható szállítási idő: 1 munkanap. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre átutalással, bankkártyával vagy a helyszínen a futárnak.

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja előre fizetés esetén 1650 Ft, utánvét esetén 2150 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 500 Ft-os költsége fizetendő.

3. Fizetési mód

A következő módokat választhatja a fizetéshez:

Banki átutalás

A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előzetes banki átutalással a konyvszerelem.hu oldalt üzemeltető CSI-MI ’03 Betéti Társaság bankszámlájára.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Jogosult neve: CSI-MI 03 Betéti Társaság

Jogosult számlaszáma: 10702332-68560690-51100005

Számlát vezető bank neve: CIB Bank

Közlemény: Kérjük, tüntesse fel a vásárlást visszaigazoló e-mailben szereplő ötjegyű rendelési számot.


A megrendelés összege személyesen is befizethető a számlaszámunkra a CIB Bank bármelyik fiókjában.

Bankkártyás fizetés

A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előzetesen bankkártyával a CIB Bank zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. A CSI-MI ’03 Bt., a CIB Bankkal fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a Kiadó, sem más, harmadik személy nem fér hozzá. Bankkártyával lehet fizetni a GLS CsomagPontok többségén, és a GLS-futároknak is.

Készpénzes fizetés

A megvásárolt termékek kifizethetők a személyes átvételnél az átvételi pontokon vagy házhoz szállítás esetén a futárnak.

4. Számlázás

A rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, amely a csomagon belül kerül elhelyezésre. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cégnévre) kéri, a Számlázási és szállítási adatok menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag már nincsen lehetőségünk a számlát más névre és címre kiállítani.