Gyorsaság, megbízhatóság, pontosság. Közel 7000 elégedett ügyfél.
Perec? Pereclek!

Andrea Slonecker

Perec? Pereclek!

Ha eddig úgy gondoltad, egyféle perec létezik, el fogsz ámulni!

Ebben a különleges könyvben minden benne van, amit a pereckészítésről tudni kell. A 40 recept bemutatja a puha és ropogós, sós és édes perecek készítését, formázását. Ismerteti a hagyományos lúgos és az újszerű, sült szódabikarbónába merítés technikáját is. Sőt, megmutatja, mi mindenhez kezdhetünk, ha van perecünk. Szó lesz knédliszerű bajor perecgombócról, pereces bundában sült bécsi szeletről, sósan édes perecfagylaltról és még sok más, perecből készített, eddig elképzelhetetlennek tűnő ételről. Az utolsó fejezetből a mustár- és szószrajongók jobbnál jobb házi készítésű mártogatók titkát ismerhetik meg. Többek között kiderül, hogyan készül az édes bajor és a sárgabarackos-rizlinges mustár, a sörös sajtfondü és a sós karamellszósz.

Nagy csavar egy régi klasszikuson. Mostantól nemcsak a strandról, piacról vagy vurstliból ismert sótól ragacsos perecet ehetjük. Rengeteg új finomság készülhet otthon, amit frissen és melegen azonnal be is habzsolhatunk.

Hidd el, nemsokára azon kapod magad, hogy mindent perecesíteni fogsz!
Mert perecet készíteni szerelem. És most sokan fognak szerelembe esni.

Beleolvasok

4,000 Ft

ISBN
978-963-12-1971-5
Megjelenés dátuma
2015-04-26
Terjedelem
128 oldal
Borító
kemény
Kötés
fűzött
Súly
0.50kg
Méret
175mm × 200mm × 17mm