Itt az ideje, hogy a statiszták főszerephez jussanak! Mert gondoljunk csak bele, mennyire hiányozna a hamburgerből a szósz, a hús zamatából a pác, a palacsintából a töltelék, vagy a kifliből a tojáskrém?!
A Krém. Egyszerű 69
receptjéből megismerjük a klasszikusokat, és a belőlük alkotott
újdonságokat. Így lesz például a hagyományos lazackrémből olajbogyós és
joghurtos-uborkás.
Felelevenítjük a házi bulik kedvencét is, a
minden jóba hempergetett sajtgolyót. Kerti partira készülve sem állunk
majd tanácstalanul, lesz hova nyúlni jobbnál jobb szószok és pácok
receptjéért. Cheddar sajtos mártogató, sárgabarackos, thai kókusztejes
vagy whiskys-kólás pác? Itt megtalálható! Vannak még egyszerűen
elkészíthető hideg és meleg szendvicskrémek, feltétek, töltelékek. És az
édesszájúaknak is a kedvükben járunk, többek között a narancsos
csokoládékrémmel, a mandulás eperkrémmel és a dióvajjal.
A Krém. Egyszerű méltó helyére emeli a krémeket, a pácokat, a mártásokat és a falatkákat. A polcunkra, a kedvenc szakácskönyveink közé.