Gyorsaság, megbízhatóság, pontosság. Közel 7000 elégedett ügyfél.
Családi csomag

Kereki Noémi

Családi csomag

Családi csomagunk tartalmazza Kereki Noémi Tésztaműhely – Az otthoni tésztakészítés titkai és a Gyerekcipőben a konyhában című szakácskönyveit, hogy a család apraja-nagyja örömét lelje a konyhában.

 

A gyerekek olyan ételek tanulhatnak, amiket biztosan szeretnek, könnyű elkészíteni őket, és nagyon-nagyon finomak. Noémi gyereknyelven és játékosan mondja el, mit hogyan csináljanak. Pont úgy, ahogy ő tanulta, amikor annyi idős volt, mint most ők. Akár azt, hogy a sütőpor türelmetlen fickó. Hogy a tejszín tud szívrohamot kapni és két sárgája is juthat egy tojásba. Az 50 recept mellett hasonló érdekességek sokaságát tanulhatják meg. Kiderül, hogyan jutunk el a tehéntől a tejtermékekig, mi mikor terem, és miért van bundája a zsemlének. Ez a látványos rajzokkal és vicces versekkel tarkított szakácskönyv biztosan a kedvencük lesz.

 

És amíg ők a konyhapult körül sürögnek-forognak, a felnőttek készíthetnek egy finom tésztát. A könyvből kiderül, hogyan lehet otthon több mint 40 féle, olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzá illő szószokat is elkészíteni. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínját-bínját. Apró durumtészták, tojásos metéltek, töltött tészták, gnocchik, gombócok és klasszikus magyar tészták formálódnak a kezünk alatt. Sőt, színezünk, ízesítünk, zöldfűszerrel rétegezünk és finomakat eszünk. A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezután otthon könnyedén elkészíthetők. A könyvben olvashatsz a különböző tészták kialakulásának mesés történetéről, az olasz és a magyar hagyományokról, valamint a tésztaformázást megelőző minden fontos tudnivalóról is.

 

Ha a család szereti a tésztát, és elkészíteni is szívesen megtanulnátok, akkor ez a ti könyvetek!

 

Kiadói ár: 8,200 Ft
Eredeti ár: 10,500 Ft

ISBN
978-615-80270-1-4, 978-615-80270-8-3
Megjelenés dátuma
2016-11-08
Terjedelem
168 és 144 oldal
Borító
Kemény
Kötés
Fűzött
Súly
1.00kg
Méret
205mm × 260mm × 25mm