Gyorsaság, megbízhatóság, pontosság. Közel 7000 elégedett ügyfél.
Kovásziskola

Vanessa Kimbell

Kovásziskola

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kenyérsütő iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

A megjelenés várható időpontja: november 1.
Több cím rendelése esetén a korábban megjelent könyveket is az újjal együtt postázzuk.

6,000 Ft
5,000 Ft

ISBN
978-615-5767-01-2
Megjelenés dátuma
2018-10-01
Terjedelem
208 oldal
Borító
Kemény
Kötés
Cérnafűzött
Súly
0.91kg
Méret
255mm × 216mm × 20mm