Gyorsaság, megbízhatóság, pontosság. Közel 7000 elégedett ügyfél.

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

Termékeink csomagolásának és szállításának logisztikáját a CSI-MI ’03 Betéti Társaság (továbbiakban: CSI-MI ’03 Bt., cím: 2040 Budaörs, Baross köz 6., cégjegyzékszám: 13-06-049620) végzi.

A szállítás és az átvétel módjai a következők lehetnek:

1. GLS

Házhozszállítás:
Jelenleg GLS-futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a GLS fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő munkanapon 8-17 óra között. Ha a már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül a GLS honlapját (https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes), ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldik Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott munkanapokon 8 és 17 óra között való kiszállítást vállal. Ha szűkebb időtartamot szeretne tudni, az értesítő e-mailben kiküldött telefonszámon jelezheti közvetlenül a GLS-nek. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre átutalással, bankkártyával vagy a helyszínen a futárnak. A könyveknek várható szállítási határideje futárszolgálattal 1 munkanap.
A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja előre fizetés esetén 2400 Ft, utánvét esetén 3050 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 650 Ft-os költsége fizetendő.

CsomagPont és CsomagAutomata:
Személyes átvételre és fizetésre lehetőség van a GLS CsomagPont és a CsomagAutomata az ország 400 településén megtalálható több mint 1000 átvételi pontján. Ha a CsomagPontok valamelyikén kívánja átvenni az árut, a szállítási díj előre fizetés esetén 1450 Ft, utánvét esetén +400 Ft, azaz 1850 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén a szállítás ingyenes, de az utánvét 400 Ft-os díja felszámolásra kerül. Ha a CsomagAutomaták valamelyikén kívánja átvenni az árut, a szállítási díj előre fizetés és utánvét esetén is 1450 Ft, az utánvétnek külön költsége nincs, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes. A választható GLS átvételi pontok listája itt, https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses/ található. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre átutalással, bankkártyával vagy a helyszínen, készpénzben, csomagponttól és -automatától függően bankkártyával. Várható szállítási idő: 1-3 munkanap.
A GLS CsomagPonton, a csomag átvételére 5 nap áll rendelkezésre, átvétel hiányában a GLS a harmadik munkanapon ismételt értesítőt küld. Ha valaki ez idő alatt nem veszi át, és azt visszaszállítják nekünk, kétszeres szállítási díj ellenében küldjük ki újra a pontra.

2. Magyar Posta

Házhoz szállítás:
Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt. A szállítási díj előre fizetés esetén 1990 Ft, utánvét esetén 2390 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 400 Ft-os költsége fizetendő.

Postán maradó és PostaPontra:
A Postára (Postán maradóként) vagy Partner PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. Több, mint 180 postánál - külön díj felszámítása nélkül – a hétvégi nyitvatartási rend miatt szombaton is átvehetők a pénteken 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok. A szállítási díj előre fizetés esetén 990 Ft, utánvét esetén 1390 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 400 Ft-os költsége fizetendő.

Csomagautomata:
A Csomagautomatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára és e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az üzenet kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés többletszolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt az MPL beszállítja a postára. Ekkor a címzett SMS-ben és e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 munkanap áll rendelkezésére). A szállítási díj előre fizetés esetén 990 Ft, utánvét esetén 1390 Ft, 20 ezer forint fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 400 Ft-os költsége fizetendő.
Az MPL házhoz szállítás, postai átvétel és csomagautomatán történő átvétel esetén is biztosít bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget a címzettek részére.

A fizetés módjai a következők lehetnek:

1. Banki átutalás
A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előzetes banki átutalással a konyvszerelem.hu oldalt üzemeltető CSI-MI ’03 Betéti Társaság bankszámlájára.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Jogosult neve: CSI-MI 03 Betéti Társaság
Jogosult számlaszáma: 10702332-68560690-51100005
Számlát vezető bank neve: CIB Bank
Közlemény: Kérjük, tüntesse fel a vásárlást visszaigazoló e-mailben szereplő ötjegyű rendelési számot.
A megrendelés összege személyesen is befizethető a számlaszámunkra a CIB Bank bármelyik fiókjában.

2. Bankkártyás fizetés
A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előzetesen bankkártyával a CIB Bank zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. A CSI-MI ’03 Bt., a CIB Bankkal fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a Kiadó, sem más, harmadik személy nem fér hozzá. Bankkártyával lehet fizetni a GLS CsomagPontok többségén, és a GLS-futároknak is.

3. Készpénzes fizetés
A megvásárolt termékek kifizethetők a személyes átvételnél az átvételi pontokon vagy házhoz szállítás esetén a futárnak.

Számlázás
A rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, amely a csomagon belül kerül elhelyezésre. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cégnévre) kéri, a Számlázási és szállítási adatok menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag már nincs lehetőségünk a számlát más névre és címre kiállítani.